Når din virksomhed oprettes i MasterQMS, bliver I automatisk tildelt en prøveperiode på 30 dage. Det anbefales, at I bekræfter, at I ønsker at fortsætte brugen af MasterQMS, inden prøveperioden udløber. På den måde undgår I, at jeres medarbejdere bliver påvirket.
Hvis dette ikke gøres inden prøveperiodens udløb, vil jeres medarbejdere ikke længere kunne logge ind. Når du logger ind, får du mulighed for at opgradere jeres licens til en betalt løsning. Herefter vil medarbejderne igen kunne logge ind og benytte systemet.
Opgrader fra prøvelicens
Du kan se, hvornår jeres prøvelicens udløber, ved at gå ind i topmenuen
Firma > Prøveperiode
Her kan du se udløbsdatoen for jeres prøvelicens, og du har samtidig mulighed for at opgradere inden udløbsdatoen.
Klik på den blå knap “Opgrader” for at opgradere til en betalt licens. Herefter vil jeres medarbejdere fortsat have adgang til MasterQMS.