Skabeloner

Her har du som systemansvarlig mulighed for, at tilpasse funktionaliteten i vores moduler.

• Tilføj nye felter til afvigelser og reklamationer
  • Tilføj nye risikoprofiler

Du finder skabeloner ved at trykke på Firma i topmenuen og så Skabeloner Firma->Skabeloner.

Først skal du vælger, hvilken skabelon du ønsker at tilpasse: Opgrader licens

Afvigelser og Reklamationer

Du skal vælger hvilke type du ønsker at ændre skabelonen for

• Intern (Afvigelse)
  • Leverandør (Afvigelse)
  • Kunde (Reklamation)

Risikoprofil

Når du har trykket på Risikoprofil

Når du har gemt dine ændringer, vil ændringerne slå igenmmen på den fremtidige brug af systemtet.