Sådan skifter du adgangskode

For at skifte adgangskode, skal du klikke på dit navn i topmenuen øverst til højre.
Profilnavn->Profil

Din profil
Herefter vil du se dine brugeroplysninger, her skal du over i fanen Sikkerhed. Din profil
Herefter skal du indtaste din nuværende adgangskode og den nye adgangskode og gem. Når du trykker gem, vil du blive logget af alle enheder, og din adgangskode er dermed ændret. Nu skal du logge ind med din nye adgangskode.

Sådan vælger du en sikker adgangskode

Vi anbefaler, at du skifter din adgangskode med jævnemellemrum. Det kan f.eks. være en gang i kvartalet eller hver halve år. Deruover handler det om, at din adgangskode indeholder bogstaver, tal og tegn, hvilket øger din brugersikkerhed.

tip

Vi anbefaler, at du som bruger vælger passphrases (Adgangskode bestående af sætninger), dette skal gerne kombineres med tal og tegn. Eksempel PåVejTilSommervej2020!
Når du skifter din adgangskode, undgå at bruge adgangskoder du tidligere har brugt.