Hop til hovedindhold

Aftalegrundlag og juridiske vilkår

MasterQMS ApS ønsker at være en transparent virksomhed overfor vores kunder og interessenter i alt, hvad vi foretager os. Derfor ser vi det som en naturlig tilgang, at vores kunder altid har adgang til det aftale grundlag, som er indgået med os, uden af du som kunde er afhængig af, at opbevare de fysiske kopier. Du finder aftalegrundlaget I har indgået ved, at trykke på Firma i topmenuen og så Juridiske aftale Firma->Juridiske aftaler. Du er selvfølgelig altid velkommen til at downloade aftalegrundlaget.

Aftalegrundlag
Der indgåes 2 aftaler:

og så tilgår du vores Privatslivspolitik.

tip

Du kan med fordel være logget ind på MasterqMS. Så vil du se jeres aktuelle aftale grundlag.