Formular

Formularmodulet bruges til, at oprette formularer således medarbejdere og ledere kan indtaste relevante data. Det kan f.eks. være kvalitetssikringsformulare, som udgangskontrol eller registrering af målinger. Du finder Formularmodulet ved at trykke på Moduler i topmenuen og så Formular Moduler->Formular, så vil formularoversigten blive vist.

Formularoversigten

brugerfladen for almbruger
Her vises alle dine formularer, du kan filterer øverst i kollonnerne, hvis du ønsker at finde en specifik formular, kan du bruge søgefunktionen over tabellen. Udover formularnavnet tildeler systemet et unikt identifikationsnummer.

• Knappen i værdi kollonen, når du trykker på den ud for en formular, vil du kunne se de udfyldte udgaver af formularen.
  • Vis knappen, når du trykker på den komme ud ind på selvformularen, hvor den kan udfyldes.

Hvis du har rettigheder til det vil:

• Blyanten vises, her kan du redigerer formularen. Når en formular redigeres, bibeholdes den gamle indtastede data, i den version som formularen var da data'erne blev indtastet (Fuld revisionsstyrring).
  • Skraldespanden vises, her kan du slette en formular, være opmærksom på, du skal bekræfte sletningen. Data vil herefter ikke være tilgængelig, men det vil være muligt at genskabe den. Her skal du kontakte supporten: Mail til Support,Tlf.: +45 7060 2221 såfremt du er kommet til at lave en utilsigtede sletning.

Opret formular

Du skal trykke på knappen Opret Ny. Såfremt du ikke kan se denne knap, er det fordi du ikke har tildelt rettigheder til at oprettte af din systemansvarlig. Når du trykker Opret Ny vil du se nedenstående skærmbillede.
Opret ny formular

Formular titel

Her skriver du navnet på formularen. Det vil ofte være noget, som kendetegner processen f.eks. Tjekskema for XYZ eller udgangskontrol.

Tilføj standarder

Her vælges der punkterne i standarden, som processen understøtter. Når du sammenkæder kravenene i standerderne som virksomheden benytter eller er underlagt grundet certificeringer, så kan systemet hjælpe med, at se om virksomheden overholder kravene i standarderne.

Afdeling

Afdeling er den afdeling, som formularen tilhører.

Ansvarlig

Den ansvarlige for en formularen, har rettigheder til at opdaterer formularen. Det vil normalt enten være den systemansvarlige eller en medarbejder som er processansvarlig, for det forretningsområde formularen omfatter.

Godkend Formular

Godkendelse på formularniveau er, hvis man ønsker at sende et formularen til godkendelse hos en medarbejder/bruger. Din systemadministrator kan have sat et automatisk godkendelsesflow. Her vil de personer, som der indgår i flowet altid skulle godkende, uanset om personen er sat manuelt eller ej. Så man skal se det som et tillæg til det automatiske godkendelsesflow. Hvis ikke den systemansvarlige har sat et godkendelsesflow, så vil det kun være dem som er valgt på formularen, som godkender den enkelte formular.

Område hvor formularen opbygges

Område hvor formular opbygges

Drag Element Here

Dette område er hvor du trækker elementerne til. Det er træk og slip opbygningsområdet.

Form Fields

Her finder du alle elementerne, som du kan trække ind i trække og slip området. Pilene øverse til højre og venstre, når du klikker på dem, så kommer de forskelle felt typer og elementer, som bruges til at opbygge din formular.