Sådan er programmet bygget op

Her kan du få et overblik af, hvordan vores brugerflade er bygget op.

Opbygning af brugerflade

Almindelige brugere brugerfladen for almbruger

Systemansvarlige brugerfladen for almbruger

tip

Hvilke knapper og links du har adgang til, afhænger af din brugerrolles rettigheder.

Topmenu - Område 1

Rød markering på billederne i toppen af siden.

Topmenuen's venstre side finder du følgende links:

• Logo eller virksomhedsnavn.
  • Dashboard (Her kan du få et overblik over alle dine opgaver og statistik).
  • Moduler (Dette er din værkstøjskasse, her kan du bla. adgang til Dokumenter - SOP m.m).
  • Firma (Indstillinger for systemadministrationer).

Topmenuen's højre side finder du følgende links:

Systemmenu - Område 2

Grøn markering på billederne i toppen af siden.

Dette er menuen, som den systemansvarlig har sat op. Der kan være flere menu, som understøtter forskellige formål.
Det kan f.eks. være:

• Ledelessystem
  • Personalehåndbog
  • Drifthåndbøger
  • m.m.

Arbejdsområde - Område 3

Gul markering på billederne i toppen af siden.

Det er al dynamisk bruger funktionalitet vises. Det er f.eks. her en SOP vises (instruktion eller procedure).